Bereidingswijzes en adviezen

Hieronder vindt u per gerecht de bereidingswijze en aanvullende adviezen om een luxe diner te serveren aan uw gasten. Ook kunt u het gehele menu downloaden als pdf.

 

Voorgerecht

Bereidingswijze

3 soorten gerookte zalm (gluten en lactose arm)

3 soorten gerookte zalm:

  • Naturel
  • Trekdrop-wodka
  • Redbull rode biet
  • Mosterdmayonaise
 
Download PDF PDF icoontje

Soep

Bereidingswijze

Kreeftensoep met cognac en rivierkreeft (gluten arm)

Kreeftensoep met cognac en rivierkreeft

 
Download PDF PDF icoontje

Hoofdgerecht

Bereidingswijze

1* Boerderij kip gevuld met paddenstoelen en omwikkeld met kalkoenham (gluten en lactose arm)

Boerderij kip gevuld met paddenstoelen en omwikkeld met kalkoenham

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin en groente garnituur. Behalve de hertensuccade en hazepeper.

 
Download PDF PDF icoontje

Nagerecht

Bereidingswijze

Cheesecake

Cheesecake mousse op een krokante gekruide cake gevuld met een puree van rood fruit, omhuld door romige witte chocolade

 
Download PDF PDF icoontje